Znam da neki nisu mogli dočekati ovu recenziju, a ja nikako da ju napišem 😀 No evo je konačno, a također sam napravila sve swatcheve nijansi na usnama kako biste mogli vidjeti i kako izgledaju na licu.

 

Sa recenzijom neću duljiti nego ću uz kratak tekst staviti dosta slika koje i same govore tisuću riječi 😉 Pa krenimo!

 

 

Ruževi su mi došli zapakirani kao preslatki poklončić. Ova kutijica mi je tak kul da ju neću baciti nego ću ju zadržati i unutra držati ruževe 😀 Kada se otvori ruževi su bili poslagani unutra kao na stalku (naslovna slika posta gore) i oni su tako čvrsto stajali na svome mjestu.

 

 

Unutar poklončića je bilo 9 nijansi novih The ONE Colour Stylist Ultimate ruževa za usne*, a sveukupno ih ima 24. Nijanse su podijeljene prema toplom, hladnom i neutralnom podtonu kože tako da će nekima to svakako olakšati pronalazak svoje nijanse. Na mom tenu sve nijanse zapravo izgledaju dobro, samo po osobnim preferencijama ne volim neke nijanse kao što su svijetlo roza i njoj slične nijanse. Ja imam ponešto nijansi iz svake kategorije tako da ćete ih moći vidjeti kako izgledaju na meni.

 

 

Ruževi dolaze u klasičnom bullet izdanju i sadrže klasičnih 4 grama proizvoda. Koštaju 74kn, a sada su ovaj mjesec na akciji po 37,90 kn što je ooodlična cijena! Diče se iznimno kremastom teksturom i bogatom bojom što je mene na prvi mah malo prepalo. Inače više naginjem mat ruževima jer su mi kremasti ruževi svi nekako bili rijetki, a neki su se i razlijevali izvan usana, pogotovo ako nisam imala olovku za usne ispod njih.

 

Nekad volim samo nanijeti ruž i nositi ga bez olovke jer si tako skratim make up rutinu, a s ovima je to itekako moguće. Slijedi još nekoliko slikica, a onda prelazim na stvar 😉

 

 

Ovi ruževi su mi promijenili mišljenje o kremastim ruževima i definitivno sam se navukla na njih. Prilikom testiranja sam im pristupala s oprezom i mislila si kako će to sve na kraju ispasti ako mi se ne svide i ne opravdaju očekivanja… No očekivanja su ispunjena i sad su u mojoj kolekciji među korištenijima uz moje omiljene mat ruževe.

 

Njihova tekstura je odlična! Kremasta, gusta, veoma maziva. Prilikom prvog nanosa odmah ostavljaju boju na usnama kakvu vidite u ambalaži. Moram reći da me to šokiralo jer sam do sada to doživjela samo sa mat ruževima. Svaka boja koju imam je bila jako pigmentirana i u potpunosti su prekrili boju mojih usana što je iznenađujuće pošto u kolekciji imam i 3 najtamnije boje koje su inače kod većine brendova jako rijetki i slabije pigmentirani. Ovi začudo to nisu nego su iste formulacije kao i svjetlije nijanse što me oduševilo.

 

Iako su gusti, nisu teški na usnama, ne razlijevaju se preko usana i ispod mi nije trebala olovka za usne. Trajali su 4-5 sati na mojim usnama, a onda sam ih trebala malo popraviti što je odličan rezultat za kremaste ruževe. Pošto su kremasti preslikavaju se recimo na čašu ako pijete ili na druge osobe ako dijelite pusice 😀 No unatoč tome kada se skine gornji kremasti sloj, oni ne gube na pigmentaciji što je još jedna stvar koja me oduševila!

 

Sa 4 crvene nijanse koje imam u kolekciji sam primjetila da ostavljaju stain na usnama kada se ruževi skinu, tj da usne na sebi imaju jaku ružičastu boju. To valja napomenuti za one kojima to smeta. Meni osobno ne smeta. Na swatchevima na usnama na slici izgledaju savršeno, kao da lagano zaglade usne, a napomenut ću da sam tijekom slikanja imala lagano ispucanu donju usnu.

 

Iznenadila sam se koliko tu suhoću i pokoju ljuskicu ruževi nisu uopće istaknuli. Čak su zagladili tu jadnu donju usnicu što mi je još jedan veliki plus. Takve situacije moji omiljeni mat ruževi samo pogoršaju jer istaknu svaku nepravilnost, pa onda u slučaju ispucalih usana najprije posežem za ovim ruževima. Mislim da se može iščitati da jako volim ove ruževe i da su mi se jako svidjeli pa mi ne preostaje ništa drugo nego staviti slikice swatcheva 😀

 

S lijeva na desno: Melted Caramel, Pink Attitude, Flashy Coral, Fatal Red, Irrestistible Copper, Red Haute Couture, Berry Bliss, Taupe Intensity, So Blackberry.

 

 

A sada slijede i swatchevi na usnama.

 

 

 

 

Vidjet ćete da na meni nijanse Irresistible Copper i Red Haute Couture izgledaju slično. Jedina je razlika da nijansa Irresistible Copper ima nešto više smeđe u sebi dok je Red Haute Couture prava crvena nijansa. Svi ruževi su kremasti i nemaju shimmer u sebi što je meni osobno odlično jer takvi ruževi pristaju svima.

 

Nadam se da sam vam dobro predočila o kakvim se ruževima radi i da će vam swatchevi biti od pomoći ako se dvoumite oko nekih nijansi 🙂 Pišite mi kako vam se sviđaju.

 

Do sljedećeg posta… 🙂

 

*PR proizvodi

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Comments ( 2 )

  • Jasna L.

    Volim kremaste ruževe. Svi ti stoje savršeno, a meni su Irresistible Copper i Red Haute Couture vrh. Divne fotke. Motivacija za izbor ruža izvrsna. <3

    • Sura Dancer

      Hvala ti na komplimentima i tako lijepom komentaru 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *