WOW. Novi post! Čak sam i samu sebe iznenadila 😀 Ovo znači samo jedno, konačno imam vremena da napravim sve što sam si zacrtala, pa tako i napišem novi blog post. No to nije sve! Ovo je prvi post od čak 4 koje planiram napisati ovaj tjedan, naravno ako se nešto u međuvremenu ne izjalovi, ali potrudit ću se maksimalno da to ispoštujem. Razlog koji to želim ispoštovati je taj što konačno pišem Skintegra recenzije koje su debelo u zaostatku, a koje koristim već mjesecima pa bi bio red da napišem koju i o tim proizvodima 😀

 

Možda ste na fejs stranici vidjeli koji je bio moj razlog malo dužeg odsustva, a ako niste, evo da i ovdje službeno objavim: TRUDNA SAM 😀 Nosim malenog dečkića i to će mi biti prvi potomak, tako da sam neizmjerno sretna, ali istovremeno i neizmjerno uplašena. Ne toliko zbog poroda i boli nego zbog činjenice da na meni i mužu leži ogromna odgovornost odgoja i da to maleno biće odgojimo u Čovjeka. Da, sa velikim Č. No to nije tema ovog posta, pa se ajmo mi vratiti na ono što je današnja tema.

 

 

Dugo mi je trebalo da kupim Amphibian, a jedini razlog je taj što sam čekala da potrošim nekoliko umivalica koje sam već imala kod kuće. Dugo živim kao mali hrčak, a kako se bliži prinova, odlučila sam biti racionalnija što se tiče nakupljanja otvorenih i isprobanih proizvoda (makar mi je to zbog blogerske znatiželje ponekad jako jako teško). Tako sam se zaputila u Dm koji mi je bliže nego SK trgovinica (koju također jako volim posjetiti) i kupila ovog malog vodozemca.

 

Skintegrice o njemu kažu ovo:

 

Amphibian je izuzetno nježni gel za čišćenje lica koji neće isušiti niti iritirati kožu. Tekstura mu je nevjerojatno skliska, vodeno-gelasta (aqua jelly) i dizajnirana da se s minimalnom količinom proizvoda postigne maksimalni učinak čišćenja. Baziran je na blagim, dermalno kompatibilnim amfoternim i aminokiselinskim tenzidima koji nježno čiste kožu bez isušivanja i iritacije.

Ova formulacija s lakoćom odstranjuje površinske nečistoće pomno odabranom kombinacijom tenzida i hidratizirajućih agensa koji usporavaju transepidermalni gubitak vlage. U kontaktu s vodom, Amphibian se pretvara u supernježnu pjenicu koja klizi po koži i s lakoćom odstranuje egzogenu prljavštinu, sebum i makeup.

Cijena 119 kn za 200 ml.

 

Ostatak lijepe priče o Amphibianu pročitajte na Skintegra Web shopu koji vam je linkan ovdje 🙂 Mi ćemo da ne duljimo prijeći na moje dojmove.

 

 

Amphibian dolazi u plastičnoj ambalaži sa pumpicom koja mi je najdraži način doziranja gela za pranje lica. Nema otvaranja čepova ni šarafanja, a uz to lijepo izgleda na mojoj kadi.

 

 

Kao što u Skintegri napisali, tekstura ovog gela je vodenasta (dosta rijetka pa voli skliznuti s ruke ako niste pažljivi – dokaz slika dolje) i ima blagi svježi miris koji mi izuzetno odgovara. Mirisom me podsjeća na neki ljekarnički gel no nisam sigurna da li je bio od Eucerina, LRP-a, Avenea… Prilikom korištenja stišćem pumpicu samo jednom jer mi je to i više nego dovoljno da operem cijelo lice i vrat. Prije nego nanesem gel na lice ga među dlanovima ”razradim” kao i svaki gel koji koristim, a ovaj spomenuti se pretvara u kremastu pjenicu koju je užitak koristiti na licu.

 

 

Isprva sam bila skeptična hoće li ovaj gel dobro čistiti moju otpornu i debelu masnu kožu sklonu miteserima, prištićima, aknama i ostalim gadostima, ali moram reći da me oduševio odmah nakon prvog korištenja! Kako sada u trudnoći ne smijem koristiti gelove sa salicilnom kiselinom koji su mi do sada bili broj 1, također sam se bojala da ovaj gel nema tu jačinu čišćenja, ali sam se gadno prevarila. Koža je nakon korištenja glatka, škripavo čista (ali ne onako da zateže i traži litru kreme za lice), pore su sužene i čiste i hvala svemiru što mi je lice pod kontrolom tako da mi salicilna kiselina u gelovima nije ni potrebna nakon što sam isprobala ovu divnu umivalicu.

 

Moram se složiti sa Skintegrom da je ovaj gel blag, ali je dovoljno jak da na koži ne ostaju nikakve prljavštine i ostaci makeup-a. Također koža mi nije bila ni isušena i ovim putem obznanjujem da sam pronašla svoju idealnu umivalicu koju mogu koristiti tokom cijele godine, bez pauze tijekom ljeta, pa će upravo ona biti jedina na mojoj shopping listi tokom cijele godine. No kako je krenulo, ovaj gel neću potrošiti tako brzo. Koristim ga mjesec dana ujutro i navečer po jednu pumpicu i nisam primjetila da sam potrošila čak ni jednu četvrtinu. Dakle sporo se troši pa očekujem da će mi trajati sigurno 4-5 mjeseci! S obzirom na to, smatram da 119 kn nije velik trošak za umivalicu koja stvarno radi sve što bi trebala bez popratnih nuspojava poput suhoće, zatezanja i lošeg čišćenja kože. Ovaj gel mi također nije ni izazvao dodatne gadosti na licu.

 

Od mene Amphibian ima jednu ogromnu peticu! U sljedećem postu vam pišem o Skintegrinom Nectaru za koji sam već rekla da je najdraži proizvod koji sam otkrila u 2019.-oj u OVOM članku na Gloria.hr portalu.

 

Puse! :*

 

 

 

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *