Već je previše vremena prošlo od zadnjeg posta sa makeup lookovima (koji vam se očito svidio po lajkovima i komentarima) pa evo stiže sljedeći! 😀 Ovaj put u posebnom izdanju Sailor Moon iliti Mjesečeve ratnice.

 

Ako ne znate što je to, to je ukratko japanski anime (crtić laički) koji je izašao 1992.-e godine. Ja sam ga gledala kada se počeo prikazivati na našoj televiziji također u kasnijim devedesetima i mogu reći da mi je obilježio djetinjstvo. Obožavam ga toliko da ga i dan danas gledam, samo nekim drugačijim očima. Također je ovaj anime povukao jednu temu o kojoj se u to vrijeme jako malo govorilo (transeksualnost, gej veze) tako da mislim da je utabao dobre temelje za prihvaćanje svih vrsti seksualnosti. Mogu reći da sam iz njega puno naučila, koliko god to možda tupavo značilo i uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.

 

Tako sam još prošle godine odlučila kreirati Sailor Moon inspired lookove u kojima ću bojama interpretirati auru/izgled svake ratnice ili zlikovca (što je film ili crtić bez zlikovaca 😀 ). Na početku ću staviti fotke svake ratnice ili zlikovca tako da se možete podsjetiti kako su izgledale i temeljem njihovog redoslijeda ću stavljati lookove. Ispod svakog će biti napisano koji su proizvodi korišteni. Usput napomena da sam editirala boju očiju i kose, ali ništa više od toga! Pa krenimo! 😀

 

 

Sailor Moon – Usagi – Kat Von D paleta Sain and Sinner nijansa Relic, Metal Matte paleta nijansa Linen, Coloured Raine Vivid pigments paleta nijansa Party Dip, Mehron Fantasy FX žuta boja u tubi za trepavice i obrve, Festival Face zlatni listići, kamenčići s Ebaya.

 

 

Sailor Mercury – Ami – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijansa Glucose, Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Dip Drop, Neo Blue i Yacht Life, Sleek Makeup paleta Calm Before the Storm nijanse Caesium i Pacific, Mehron Fantasy FX plava i bijela boja za obrve, trepavice i znak na oku, Festival Face Chunky glitter u nijansi Mermaid blue.

 

 

Sailor Mars – Rei – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijane Tongue Pop i Prick, Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Sauce, Vibez i Purp Smurf, Mehron Fantasy FX žuta boja za znak, na obrvama je Freedom Makeup pomada, a na trepavicama Oriflame Smokey maskara, kristalčić je s Ebaya.

 

 

Sailor Jupiter – Makoto –  Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Level Up i Squad, Jeffree Star Blood Sugar paleta nijanse Glucose i Cavity, Mehron Fantasy FX smeđa boja za obrve i trepavice, bijela + zelena za znak Jupitera, kristalčići su s Ebaya.

 

 

Sailor Venus – Minako – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijansa Glucose, Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Crushin’, Splash i Lemon Drop, Mehron Fantasy FX žuta boja za znakić, obrve i trepavice, kristalić je s Ebaya.

 

 

Sailor Chibi Moon – Chibiusa – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijanse Glucose, Cake Mix i Cavity, Coloured Raine Vivid pigments paleta nijansa Party Dip, Mehron Fantasy FX crvena i bijela boja koje sam miksala da bih dobila rozu boju za trepavice i obrve, kristalčići su s Ebaya.

 

 

Sailor Pluto – Setsuna – Coloured raine Vivid pigments paleta nijansa Squad, Kat Von D Metal Matte paleta nijanse Linen, Suede i Velvet, Mehron Fantasy FX bijela + zelena za znak, zelena + crna za obrve i trepavice, kristalčići su s Ebaya.

 

 

Sailor Neptune – Michiru – Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Level Up, Drip Drop, Neo Blue i Yacht Life, Jeffree Star Blood Sugar paleta nijansa Glucose, Mehron Fantasy FX plava i bijela za obrve i trepavice plus malo žute za znak, kristalić je sa Ebaya.

 

 

Sailor Uranus – Haruka – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijansa Glucose, Coloured Raine Vivid pigments paleta nijansa Yacht life, Mehron smeđa, bijela i žuta za obrve i trepavice, bijela i žuta za znak, kristalić je sa Ebaya.

 

 

Queen Serenity – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijansa Glucose, Rouge Bunny Rouge Raw garden Luna paleta nijansa Sweet Dust Seriema 071, Revolution Makeup Extra Spice paleta nijansa La Sun, L’oreal Paradise Extatic maskara, perle su sa Ebaya.

 

 

Tuxedo Mask – Mamoru – Makeup Geek Corrupt sjenilo, Makeup Forever Artist sjenilo Morello Cherry M846, Jeffree Star Blood Sugar paleta nijanse Prick i Glucose, na trepavicama L’oreal Paradise Extatic maskara, a na obrvama Freedom makeup pomada.

 

 

Sailor Galaxia – Juvias Place Nubian 2 paleta nijanse Nairobi i Zuri, The Gypsy Shrine x Mehron paleta boja, žuta i crvena za obrve i trepavice, Festival Face zlatni listići, Revolution makeup liner, kristalčići su s Ebaya.

 

 

Queen Nehelenia – Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Cute i Squad, Anastasia Beverly Hills Soft Glam paleta nijansa Tempera, Mehron Fantasy FX boje – zlatna, bijela i plava + crna za obrve i trepavice, lanci i kristalčići su s Ebaya.

 

 

Mistress 9 – Coloured Raine Vivid pigments paleta nijansa Yach life, Makeup Geek Corrupt sjenilo, Kat Von D Metal Matte paleta nijansa Tinsel, Mehron Fantasy FX crna i ljubičasta za obrve i trepavice, lanci i kristalčići su s Ebaya.

 

 

Black Lady – Jeffree Star Blood Sugar paleta nijanse Sugarcane, Cavity, Prick, Cherry Soda, Makeup Geek Corrupt sjenilo, Mehron Fantasy FX bijela i crvena za obrve, L’oreal Paradise Extatic maskara, kristalčići su s Ebaya.

 

 

Queen Beryl – Coloured Raine Vivid pigments paleta nijansa Cute, Kat Von D Saint and Sinner paleta nijansa Exorcism, Mehron Fantasy FX plava i bijela za znak i crvena za trepavice, TheSAEM Cranberry gel liner za obrve, kristalić je s Ebaya.

 

 

Sailor Saturn – Hotaru – Coloured Raine Vivid pigments paleta nijanse Vibez i Purp Smurf, Kat Von D Metal Matte paleta nijansa Tinsel, Mehron Fantasy FX ljubičasta i crna za obrve i trepavice i ljubičasta i bijela za znak, kristalići su s Ebaya.

 

Uh! Trebalo je ispisati sve korištene proizvode, malo sam se umorila 😀

 

Nadam se da su vam se lookovi svidjeli, a vi mi javite da li ste gledali Mjesečevu ratnicu, koji vam je najdraži lik i koji vam je najdraži look iz ovog posta!

 

Do sljedećeg, puse! :*

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *