Već neko vrijeme skupljam lookove koje sam radila za neki post, no kako se rodila ideja s Viktimkom za novi blog, rekoh sama sebi da moram lookove sačuvati za novi blog i njegov novi izgled 😀 Drago mi je da sam sačekala jer se sad slike mogu vidjetu u punom sjaju, kao i moje pogreške u šminkanju. Smrtnik sam i amater kao i većina vas koja nas čita tako da sigurno suosjećate samnom 😉

Da ne duljim s uvodom idemo mi odmah na slikice, a ispod svakog looka ću napisati koje su glavne zvijezde, tj koji su proizvodi korišteni u lookovima.

 

 

Ovaj look zovem Žućo 😀 U njemu sam koristila bijeli Maybelline Color Tatto kao bazu, Makeup Geek žuto sjenilo u nijansi Lemon drop, a blendala sam ga blijedo žutim sjenilom Feather iz Kat Von D Metal Matte palete. Na donjem kapku imam nijansu Oak iz istoimene palete i malo sam ga izvukla kao wing liner. Maskara je Oriflame Smokey.

 

 

Ovaj look je postignut Kat Von D Shade & Light Eye paletom (okvir oka – pregib, vanjski put, donji kapak, ispod obrve), a glavna zvijezda je KIKO zlatno sjenilo iz Arctic Holiday kolekcije (link na recenziju). Maskara je opet Oriflame Smokey.

 

 

Ovo je jedan drogerijski look koji je tako jednostavan, a opet tako dobar! Postignut je Maybelline Burgundy paletom, a swatcheve cijele palete možete vidjeti OVDJE. Maskara, once again – Oriflame Smokey.

 

 

Ovaj look je postignut kompletno sa Kat Von D Metal Matte paletom (recenzija OVDJE). Zaželjela sam se malo drugačijeg smokey looka pa sam ga zato napravila u bijelo-sivo-crnoj kombinaciji. Nijanse su Linen, Stone, Jet i Suede. Maskara je uvijek Oriflame Smokey pa ju više neću ni ponavljati 😀

 

 

Ovaj look mi je jedan od najdražih ikad! Korišteni su proizvodi iz KIKO Arctic Holiday kolekcije (tamno sivi stik i sjenilo) te najpredivniji KIKO highlighter ikada. Recenzija također na OVOM linku.

 

 

U ovom looku sam malo podivljala sa Urban Decay Naked Heat paletom da više ni nemam pojma koje sam boje koristila jer sam ih koristila skoro 6-7 😀 Ali uglavnom radi se o predivnoj paleti koju jednostavno morate imati. Recenzija je OVDJE.

 

 

Još jedan look koji se mogle vidjeti u recenziji UD Naked Heat palete, ali moram ga objaviti opet jer se ne mogu nagledati ovih trepavica. Lik za njihovu kupnju je OVDJE (3 kom).

 

 

Ovaj look je rađen sa ozloglašenom Anastasia Bevery Hills Subculture paletom, pa neka se vidi da ona i nije toliki bauk 😀 Uskoro će i moja recenzija, a u ovom looku koristila sam nijanse Axis, Dawn i Electric.

 

 

Još jedan look sa ABH Subculture paletom. Nijanse su Roxy, All Star i Rowdy <3

 

 

I ovo je zadnji look također sa Subculture paletom. Nijanse su Dawn, Untamed i Electric.

 

Nadam se da vam se ovaj tip posta svidio i da vam se sviđaju moji lookovi. Vidi se da volim boje i stalo nekog vraga kombiniram i svim se silama pokušavam oduprijeti da Subculture paleti ne dovedem i njezinu sestru Prism, uh, treba se štediti! 😀

 

Kako vam se sviđaju lookovi, koje boje najradije nosite na kapcima? 🙂

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Comments ( 6 )

 • Makeup Victim

  Lijepo moje oko! Jel preocito sto najvise droolam na lookove sa subcultureicom? 😁

  • Sura Dancer

   Naravno da je, kakvo je to pitanje 😀

 • silvana žderić

  Svi su mi odlični.

  • Sura Dancer

   Hvala ti 🙂

 • MajaS

  Ajme koji izdvojiti kad su svi redom predivni i savrseni. Osobno ipak vise volim ove tople tonove na ocima, zlatne, broncane, crvene ali tebi stvarno sve ove boje dobro pristaju.

  • Sura Dancer

   Hvala ti puno na komplimentima 😀 Mene u zadnje vrijeme vuku plava sjenila, čini mi se da će morat pasti nekoliko plavih lookova 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *