Da li se ikome nakon godišnjega sve okrene za 360 stupnjeva i čini vam se da apsolutno ništa ne stignete, a prije ste stigli sve?

 

Welcome to my world, takvih je zadnjih 3 tjedna kod mene 😀 Sve radim, a ništa ne stignem, story of my life 😀 Ovu recenziju sam htjela napisati čim sam se vratila s mora, ali kako to inače biva, sve se urotilo protiv mene da nemam vremena sjesti i natipkati ju… Konačno je došao i taj dan (pospremam stan, ali tako me bole leđa da sam sada legla s laptopom u krilu xD) da napišem par riječi o Jeffree Star Jawbreaker paleti sjenila!

Kao i obično, u postu su i lookovi koje sam radila, a sada ćemo laganini krenuti sa mojim dojmovima i puno lijepih slikica 😀

 

 

Jawbreaker paleta dolazi u kartonskoj kutijici i za razliku od ostalih paleta ona nije imala onu plastiku koja je stavljena preko sjenila, čudno, ali sjenilima nije ništa bilo u transportu pa onda nema veze, manje plastike za bacanje… Naručila sam ju s Beauty Baya po cijeni od 56 eura što je oko 410 kn, ali imala sam i popust od 6 eura pa me došla nešto manje. Sve u svemu, nije jeftin sport nikako, ali ajde, za ovoliku paletu od 24 sjenila (što je Jeffreejeva najveća paleta do sada) i količinu od 1,5 g po sjenilu je stvarno ok. Paleta ima rok trajanja od 12 mj od otvaranja, ali svi znamo da malo špricanja alkohola po sjenilima ubija bakterije pa praškasti proizvodi mogu trajati i puno dulje od toga.

 

 

I na kutiji (prva slika) i na samoj paleti je Jawbreaker naziv malo uzdignut, a sama paleta je napravljena od čvrstog kartona i dosta je teška. Definitivno ne djeluje jeftino i stvarno je odlične izrade. Ovaj tanji oblik puno više preferiram nego one bulky palete kao što su Blood Sugar i Blue Blood.

 

 

Ako netko može pročitati sastojke s ove slike, evo i njih xD Kao i u svim JS paletama, ova paleta je veganska i umjesto nekih ne-veganskih sastojaka koristi boje, pa neka sjenila mogu ostaviti stain na očima, ali evo odmah da potvrdim, ja nisam imala problema s nijednim sjenilom što se toga staina tiče.

 

 

A ovo je paleta. Mislim, isprva kad sam vidjela sneak peek palete, uopće me se nije dojmila jer mi se činilo da sam sva sjenila negdje imala u paletama. A onda je došao Jeffreejev video sa swatchevima i onda sam se zaljubila u paletu! Odmah sam nakon njega morala ići izvaditi sve palete koje imam i pogledati koje boje imam, a koje nemam. Ispalo je da imam samo ove neutralne, gornju žutu boju, crvenu, neke su bile varijacije sjenila koja imam, ali ne u potpunosti ista…

 

Prevagnulo je što sam se zaljubila u ovu lila boju koju nisam nikad imala u kolekciji, a onda sam shvatila da nemam niti jednu narančastu nijansu za kojima sad ludim. NITI JEDNU, sramota! I tako sam čekala launch i kupila paletu.

 

Na moju radost, kvaliteta sjenila je identična onima u Blood Sugar i Blue Blood paleti, ali ima par sjenila s kojima nisam u potpunosti zadovoljna, ali to ću napisati ispod samih slika koje slijede sad 😀 Pošto je paleta tako fotogenična, morala sam ju podijeliti u 4 kvadranta pa sam odlučila tako prokomentirati ukratko sjenila jer imam poneku za reći o svakom 😀

 

 

Ovaj prvi dio palee je odličan! Jedino što sa sjenilima tipa Cute, Fu*k, Gum Drop i Bubble Gum trebate neku bazu tipa Plouise (ili novi Anastasia Beverly Hills primer) koja je svjetlija od vaše kože da biste dobili ove nijanse kakve ih vidite u paleti. Ali sve su jako pigmentirane i lako se blendaju, ali Gum Drop je zvijezda palete. Tako dobru PRAVU lila nijansu nisam nikad vidjela, a čak nije ni patchy na oku nego je pravo savršenstvo.

 

 

Ovaj dio palete je također dobar, ali s ovom crvenom je jako čudno za raditi. Ona mora ići baš na ljepljiviju bazu jer dok se blenda voli nestati sa oka ako recimo ispod ima još neka nijansa sjenila. Jednostavno mora ići prva na bazu da se uhvati i ne mrda, ali inače se blenda jako lijepo. Wow je tipična žuta nijansa koja ispod mora imati svjetliju bazu za sjenila kako bi se morala pokazati u punom sjaju i tako je sa svim žutim sjenilima koja sam probala (MUG, Sugarpill…). No kada je ispod svjetlija baza, to je to, žuto kao sunčeko, budete vidjeli dolje u looku 🙂 Još jedna zvijezda palete je ova nijansa Snack za koju sam mislila da će biti baš bezveze, ali prevarila sam se. Ona kad se nanese je toliko metalik da izgleda mokro! Nešto prelijepo i također ćete ju vidjeti u looku, a tekstura joj je fenomenalna i puterasta.

 

 

Ovaj dio palete obožavam tj prvu kockicu sjenila jer sam ostala paf koliko su ove nijanse pigmentirane i lijepe. Inače se ljubičaste jako teško formuliraju i u 90% slučajeva nešto ne valja s njima, ali ova Bite Me je savršena! Kao i Lemon Drop, And What? i Orange Juice, sve su savršene i prekrasne i jedne od najljepših koje imam u kolekciji! Cherry Wet je recimo bolje formulacije nego crvena nijansa gore i lakše je s njom za raditi, a Sour je prekrasna trava zelena koja mi je falila u kolekciji zelenih.

 

 

Iiiii zadnji dio palete. U ovom dijelu imam jedno veliko razočaranje, a to je nijansa kojoj sam se jako veselila, a ona je Raspberry… Prvo se neda uopće swatchati, a na kapku kao i sa crvenom nijansom Licorice ju morate staviti prvu na kapak i jako nadograditi (Licorice je ipak jako pigmentirana za razliku od ove) i opet nekako nije dovoljno tamna kao u paleti. Dosta je svjetlija… Također kao i Licorice voli nestati sa blendanjem pa se opet mora dodavati na kapak, ali ajde, krajnji rezultat bude krasan crveni smokey eye pa opraštam. Neutralne nijanse su klasika dobre, a Cotton Candy je toliko mekana nijansa da moram paziti kako ju kupim kistom i voli se rasuti posvuda. Ta nijansa mi je ovako i onako ružna (kao i sve takve roze boje xD) da bi ju najradije izvadila iz palete xD Soaked je dobra upečatljiva plava boja, a Delicious je nešto drugačija od najtamnije boje iz Blue Blood palete i kao i ona je nešto suše teksture, ali se s njom da lijepo raditi za najtamniji plavi smokey eye. Ona je nešto zagasitija pa može proći ii u neutralnom looku umjesto crnog sjenila recimo na rubu trepavica.

 

I to je to! u Globalu bih rekla da je sa dva sjenila (Licorice – crveno, Raspberry – tamno crveno) teže raditi i koja su me razočarala teksturom, a sva ostala sjenila su super! Boje su totalno po mom guštu i najbolje da ih vidite u lookovima kako izgledaju. No prije toga swatchevi.

 

 

Gum Drop, Bubblegum, Good Morning, Fu*k i Snack. Snack imam u kutu oka i ispod obrve, vidite kako izgleda mokro? Prelijepo!

 

Fu*k, Suck, Orange Juice.

 

Ovdje sam ukomponirala i crno sjenilo iz ABH palete, a ostala sjenila su Raspberry (u kutu oka, vidite kako se sjedinilo skoro sa Licorice nijansom), Licorice, Jawbreaker.

 

Bite Me, Lemon Drop, Orange Juice, And What? Ovaj look mi je preeeedivan!

 

Good Morning, Wow, Cute, Brain Freeze, Soaked

 

Ovaj zadnji me podsjeća na onu tropsku ribicu iz Potrage za Nemom xD

 

Došli smo do kraja. Kako vam se sviđa paleta? Biste li nosile ove boje na očima? 😀

 

Do sljedećeg posta :*

 

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *