Vrijeme je za još jednu recenziju palete sjenila! 😀 Čudo, znam 😀 U ovu paletu sam se zaljubila istog trena kada ju je Jeffree pokazao na svojem youtube kanalu i znala sam da ju moram imati. Kako Blood Sugar (klik na recenziju) nisam mjesecima nakon launcha mogla uloviti jer je stalno bila rasprodana u roku desetak minuta, odlučila sam se čekati launch i naručiti je iste sekunde. Ovo je prvi proizvod u mom životu da sam tako čekala launch i kupila je iste sekunde i moram priznati da me baš prao adrenalin 😀 Jedva sam čekala da mi stigne u ruke, ali istovremeno si rekla da je ovo jedina stvar za koju ću iskeširati tolike novce isti tren kod launcha pošto znam po Blood Sugar paleti da je kvaliteta sigurno na razini.

 

Da ne duljim s uvodom, idemo odmah na stvar jer znam da vas ima koji želite ovu paletu, a taman je dostupna za kupovinu na Beauty Bayu 😀

 

 

Paleta je došla u ovoj plavoj kartonskoj kutijici koja je baršunasta na dodir. Sama paleta je također napravljena od jakog čvrstog kartona i kao i Blood Sugar nešto je deblja od ostatka paleta na tržištu. To je mali problem za one koji palete skladište u ladicu jer ova paleta zauzima mjesta kao i 2 ili 3 palete, no tako je lijepa da ju možete držati na stolu kao ukras.

 

Košta 54 eura što je oko 400 kn, sadrži 18 sjenila od koje svako teži 1,5 grama i mora se potrošiti 12 mjeseci od otvaranja. Opet kažem, uz pravilnu njegu i špricanje alkoholom palete mogu trajati i puno duže od toga.

 

 

Paleta ima i predivnu kopču koja je baš jako fotogenična. Lagano se otvara i što se tiče ambalaže nemam nijednu primjedbu osim tog težeg skladištenja .

 

 

Unutar palete se, kako sam već rekla, nalazi 18 sjenila od kojih su čak 12 mat, a ostale nijanse su shimmer ili glitter. U ovoj paleti prevladavaju plave, tirkizne i sivkaste nijanse, ali osim njih ima čak i 6 ”normalnih” koje se mogu svakodnevno koristiti u neutralnim lookovima.

 

 

 

Kod Jeffreejevih paleta mi je predivno što ne samo da su palete estetski lijepe, ali i što svaki put na sjenilima ima ovakve lijepe reljefe. Svaki put mi je tako teško uništiti te reljefe koliko su mi divni. U paleti ima tako dobrih nijansi da vam odmah mogu reći da ako volite ovakve nijanse da ju kupujete ODMAH SAD, a čak bi voljela da neke nijanse složi u single sjenila koliko su dobre.

 

 

Prva od njih je nijansa Cullinan koja je nešto najsavršenije ikad! Na koži izgleda tako sjajno, kao da je koža mokra (vidjet ćete na looku) i jako svijetlim curama bi bila odličan highlight! Pod nekim kutevima i pod umjetnim svjetlom se vidi da  boja nije potpuno bijela nego kao da u sebi ima sićušne roze i zlatne šljokice, gotovo neprimjetne na koži.

 

Crystal Flesh je jedna savršena nude prljavo roza nijansa sa isto prekrasnim metalik efektom, a njena tekstura je kao maslac! Pigmentirana je da boli glava i obožavam ju!

 

Nijanse Wealthy i Celebrity Skin su najsavršenija mat sjenila koja sam probala! Pigmentirana, lako se blendaju, a tekstura im je kao svila. Nešto presavršeno i uopće se ne bi bunila da ih Jeffree uključi u sve palete ili napravi kao posebna sjenila, toliko su nijanse dobre.

 

 

Ako sad krenem naširoko pisati koje su mi nijanse još prekrasne, ovaj post će biti kilometarski xD Ajmo ukratko dovršiti. Sva mat sjenila su svilenkasta na dodir ako se radi o svjetlijim nijansama. Ako su nijanse tamnije, malo su suše na dodir, ali blendaju se savršeno. Nisam primjetila neko trušenje po licu jer svaki put kist otresem prije nanošenja. Shimmer sjenila su predivna i pigmentirana, a među njima ima i prešani pigment Ocean Ice. S tom nijansu trebate biti malo oprezniji jer se ona voli trusiti, a da to spriječim, nanosim ju uglavnom prstom i onda blendam kistom. Toliko je metalik i predivna da je to nešto strašno. Ona ipak ima jednu, ajmo reći manu, a to je da ostavlja lagani rozi stain kada se skida sa prvom blazinicom, ali kada se po oku prijeđe uljnim ili dvofaznim čistačem, sve ide dolje tako da se stain ne zadržava na koži.

 

Nijansa Blue Monday je nešto predivno i tako lijepo da sam se njoj jako veselila, ali vidjet ćete na swatchevima da se nikako ne da swatchati! Tako je pigmentirana na prstu a meni na koži ništa skoro nije htjelo ostati. Na očima je totalno druga priča, nanosi se kao san, a isto tako i blenda. Koristila sam ju u looku pa ćete ju vidjeti dolje u akciji.

 

Imam već osjećaj da sam previše oduljila, ali moram spomenuti još sjenila Untouchable i Priceless koja su idealne nijanse za ljeto, predivne su preko cijelog kapka za neutralni brzi look, a zadnje dvije nijanse su odlične za neki neobičniji smokey. Zapravo te tamne i sivkaste nijanse u paleti su mi prve nijanse takvog tipa i obožavam ih!

 

 

Idemo mi sada konačno na swatcheve koji su rađeni bez baze.

 

 

Na srednjoj slici vidite kako se Blue Monday uopće ne želi swatchati… Na kraju krajeva, s nijednim sjenilom nisam imala problema na očima, a vjerovali ili ne nisam koristila još samo dva sjenila iz palete, a to su središnja dva metalik plava, ali samo zato jer radim mali razmak od plavih lookova jer moji unutarnji demoni zahtjevaju da se neko vrijeme vratim na crvenkaste tople lookove 😀

 

Ja vam ovu paletu stvarno preporučam ako volite ovakve boje jer se isplati imati ju u kolekciji.

 

Na kraju stavljam 4 looka koja sam radila sa njom, a i ispod svakog ću napisati koje su nijanse korištene u njemu.

 

Cullinan (vidite kako mokro izgleda), Mint Tea, I’m Cold, Blue Blood, Blue Monday (u kutu oka, vidite koliko je divno i kako se lijepo izblendalo).

 

Wealthy, Celebrity Skin, Ocean Ice, Crystal Flesh.

 

U ovom sam si stvarno dala oduška – Power, Flourishing, Entitled, Cremated, Undertaker, Cullinan.

 

I za kraj neutralno – Crystal Flesh, Cullinan, Wealthy, Celebrity Skin i malo Nablinog sjenila u vanjskom dijelu oka u nijansi Mimesis.

 

To bi bilo to, nadam se da sam vam dobro predstavila paletu i da će vam pomoći u odluci treba li vam ili ne 🙂

A do novog posta mi pišite kako vam se sviđaju lookovi i kako vam se sviđa paleta 😀

Bye! Mirela :*

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Comment ( 1 )

  • dani

    odlican post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *