Danas ćemo malo o cjenovno prihvatljivim sjenilima 😀 Znam da smo i Viktimka i ja zaredale sa nešto skupljim primjercima pa da to malo ispravimo, evo jedne prihvatljivije, a opet odlične palete sjenila.

 

Riječ je o Makeup Revolution podbrendu koji se zvao I Heart Makeup, ali sa svim ovim novim promjenama u Makeup Revolution-u, ovaj su brend preimenovali u I Heart Revolution, ali sve je ostalo isto koliko vidim po njihovoj službenoj stranici. Ova čokoladna paleta je jedna od ne znam ni sama koliko čokoladnih paleta koje imaju u ponudi. Njeno ime je Rose Gold i u njoj prevladavaju crvenskaste nijanse (uh, znate mene 😀 ) i neodoljivo podsjeća na prvu Huda Beauty paletu. Kako nemam tu Hudinu paletu, ne mogu vam ju usporediti s njom jer se i dalje opirem kupovini Hude pošto mislim da su joj stvari debelo precjenjene, pogotovo palete. No lijepo je isprobati sličnu stvar i to cjenovno prihvatljiviju.

 

 

Paletu možete nabaviti na službenoj stranici  (klik na link) po cijeni od 10,99 funti ili na Pink Pandi gdje joj je cijena 105,99 kn. Za tu cijenu dobijete 14 sjenila od 1,22 grama te dva od 2,44 grama što je sveukupno skoro 22 grama sjenila. Paleta je predivna uživo i ovaj rose gold metalik dio vas jednsotavno zove da ju primite u ruke. Ima svoju težinu i kvalitetno je napravljena, a zatvara se na klik.

 

 

Sastav je klasičan za MUR palete, stoga ćete u sastojcima pronaći i parabene koji su zapravo konzervansi (za one koji ne znaju). Rok trajanja joj je 12 mjeseci od otvaranja.

 

 

 

Paleta dolazi sa plastičnom folijom preko sjenila koja ima nazive sjenila. Korisno kada ste bloger kao ja i želite ljudima reći koje ste nijanse koristili, ali bih više voljela da su nazivi ispisani direktno na paleti jer tu foliju nemam živaca čuvati. Uz paletu dobijete i obični dvostruki spužvasti aplikator koji također bacam odmah nakon otvaranja xD

 

 

U paleti imamo 8 mat i 8 shimmer/metalik/folija sjenila, dakle pol-pol omjer što se meni jako sviđa. U mat bojama imamo baznu bež boju koja mi je odlična, taupe/sivu boju za pregib, a ostale nijanse su crvenkaste i kao šećer na kraju tu je jedna roza nijansa (Barbie, uh) koju ću vjerojatno rijetko koristiti. U cijeloj paleti od mat boja mi je užasno žao što nisu malo ove crvenkaste boje napravili da su različitije i što nisu ubacili neku crnu nijansu ili barem tamniju smeđu s kojom bi mogli potamniti ostale nijanse po potrebi.

 

Mat nijanse su pigmentirane, ne luđački što znači da ih možete nadograditi ako u prvom potezu niste dobili boju kakvu želite. Jako se lagano blendaju i odlično izgledaju na kapcima. Crvenkaste nijanse nisu precrvene pa bi za početnike bile idealne za vježbanje crvenkastih lookova na očima, pošto su mi neki govorili da bi nosili crvene nijanse, a ne znaju ih iskombinirati da im oči ne djeluju ”bolesno”. Ove su nijanse nekako ”toned down” (ne znam kako bih to prevela na hrvatski) i taman su za sve prilike. Mat nijanse mi se nisu trusile po licu, a sama tekstura ima varira, no nijedna nije jako suha i sve su maksimalno iskoristive.

 

Shimmer boje su kremaste i ultrapigmentirane. Također se blendaju kao od šale, a neka sjenila kao da imaju folija završetak (vidjet ćete na swatchevima). Neka sjenila koja su više teksturirana trebaju nešto ljepljiviju bazu da bi se zalijepila na kapak, a najbolji je primjer zadnja nijansa u prvom redu.

 

 

Ona ima najkrupniju teksturu od svih sjenila, kao da ima flejkije u sebi (flakes) što su zapravo (po mome) krupniji komadići folije. To ćete također vidjeti na swatchevima, ali i u looku na kraju posta. Na shimmer nijanse nemam zamjerke i stvarno se jako lagano nanose, a za onaj jaki folija-look ih je najbolje nanositi prstima. Neke nijanse, kao npr ova zadnja u prvom redu će se trusiti, tj shimmer iz njih ako ne koristite ljepljiviju bazu. Sva sjenila mi na očima uz bazu traju do skidanja šminke što je minimalno 8 sati, a naravno da potraju i duže.

 

 

Slijede swatchevi rađeni bez baze. Prvo sam napravila swatcheve mat sjenila, pa onda shimmer.

 

 

 

Ovdje je na sredini slike ova flejki nijansa i kojoj sam vam pričala, točno se vide ti komadići o kojima tupim kroz post 😀

 

 

I još bih istaknula ovu rozu boju sa jakim zlatnim odsjajem koja je druga nijansa u drugom redu. Inače ne volim nikakve roze nijanse na očima, ali ovu bih čak mogla iskombinirati u budućnosti jer je stvarno predivna i to joj ne mogu poreći.

 

Slijedi par lookova u kojima sam vam htjela dočarati koliko su lijepa ova sjenila.

 

 

Korištene nijanse: Independent (zadnja u zadnjem redu), mix Side-chick i Back up (druga i treća u trećem redu) u pregibu i vanjskom kutu oka, Dirty Rich (treća u prvom redu) na sredini kapka i Hard Work (četvrta u prvom redu) na unutarnjoj polovici oka.

 

 

Ovdje je glavna zvijezda flejki nijansa, zadnja u prvom redu Luxe. Točno se na oku vide ti komadići folije koji su mi tijekom aplikacije padali po obrazima jer nisam koristila ljepljiviju bazu (na greškama se uči). S njom bi najbolje funkcionirao Nyx Glitter Primer. Ostale nijanse na oku su: Side-chick, Back up i Shy.

 

 

Ovaj zadnji look je neutralniji i jedan u kojem sam malo varala. Kao što sam napisala gore, voljela bih da su ubacili neku tamniju nijansu jer je ova predivna smeđa boja Touch Me sa zlatnim tonom najtamnija boja u paleti i nema mat tamnije boje s kojom bi se kombinirala. Stoga sam u ovom looku koristila još sivu boju Shy i tamniju smeđu iz Kat Von D Shade & Light eye palete i rezultat je bomba! Već sam zaboravila kako dobro ove boje istaknu smeđe oči 😀

 

Ova paleta mi se jako svidjela. Sviđa mi se što ima toliko crvenkastih boja za koje ne morate izdvojiti cijelo bogatstvo i svima su pristupačne. Možda se konačno većina populacije prestane bojati crvenih nijansi na očima jer stvarno odlično istaknu sve boje očiju. Meni su već dvije godine crvene boje na očima MUST! Svima preporučam ovu I Heart Revolution Rose Gold paletu jer je meni osobno najljepši izbor boja upravo u njoj od svih čokoladnih koje imaju u ponudi.

 

Imate li koju MUR čokoladnu paletu? Koja je vama najljepša? Biste li koristile ovu? 😀

 

*Pr proizvod

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Comments ( 8 )

  • silvana žderić

    Predivna je

    • Sura Dancer

      Definitivno! 😀

  • daniela

    joj, mjerkam tu paletu već neko vrijeme. nju i chocolate orange. nabavila sam reloaded newtrals 2 (koja mi je super) i gruntam dal mi je dovoljno različita 🙂
    meni taj aplikator dobro dođe umjsto prsta. mali su mi kapci pa je preciznije 🙂

    • Sura Dancer

      Ja sam se toliko naviknula s kistovima šminkati da mi je taj aplikator totalno suvišan, ali nekome ko nema 200 kistova (kao ja xD) dobro dođe 😀 Meni je ova nekako ljepša nego Chocolate Orange, ali ima više crvenih nijansi što mi inače više odgovara pa je to sigurno zbog toga 😀

  • MajaS

    Stvarno su sve nijanse predivne kao i sam vanjski izgled palete. Nemam ni jednu cokoladnu paletu ali moram priznati da i ako budem uzimala koju to ce definitivno biti ova jer je bas po mom ukusu.

    • Sura Dancer

      Baš sam tako i ja mislila, da će mi ova biti prva koju ću nabaviti 😀 Baš mi je drago da ju imam, moram ubrzo napraviti neki zlatni look jer takav nisam radila duuuugo 😀

  • Honey

    kupila sam je jos prije mjesec dva i jos je nisam probala (znam, nisam normalna). al nekak cekam da dobijem volju za full on makeup pa da dojde skroz do izrazaja. i ofc moram sve isprobat jer me ceka recenzija na blogu za napisat. al stvarno ima predivne boje. ja sam dugo izbjegavala sve crvene nijanse al sad ih fakat volim nosit tak da se veselim ovoj 😀
    odlicne slike!

    xo Honey – blog Royal LifestyleTwitterInstagram

  • Snježana Jedrejčić

    Prekrasna paleta❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *