Nakon mnogo upućenih upita i pomame koja je nastala za Foreo uređajima dostupnim u dm-u, konačno je došlo vrijeme da Vam natipkam moje mišljenje o njemu.

Ako me pratite, onda se možda sjećate da sam na facebook stranici još prošle godine pisala o luni play, koju sam prvu kupila, neupućena da je to uređaj ograničenog trajanja koji se ne puni niti mu se mogu mijenjati baterije.

Ukratko – luna play je tester za koji ćete izdvojiti 300 kuna, poslužit će za 100 korištenja i zaprvo bi Vam trebao dati uvid u korištenje i učinke T-soničnih pulsacija u čišćenju lica.

Odmah ću reći da, po mome mišljenju, luna play Vam neće dati pravi uvid u ove uređaje.

Zgodna je za isprobati, možda imati uz sebe ako putujete negdje, ali 300 kuna nije isplativo za nju.

No, idemo mi na lunu mini.

Sami uređaj je fizički lagan za korištenje, stane Vam u dlan, čak i kod mene smtane nema ispadanja iz ruku i lovljenja po kupaonici.

Na prednjoj stranici nalazi se gumb za paljenje, manje čekinje te je na dnu indikator koji blinka dok se puni.

Sa stražnje strane nalaze se veće čekinje te utor za punjenje.

Luna je izrađena od silikona te ju je po korištenju dovoljno isprati mlakom vodom.

Potpuno je vodootporna, koristi se s gelovima za umivanje, dok se s pilinzima ne upotrebljava.

U kutijici dobivate karticu s autentifikcijskim kodom za aktivaciju 10-godišnjeg jamstva (redovno je 2-godišnje) te usb punjač. Jedno punjenje je dovoljno za 300 korištenja.

 Ima 2 jačine pulsacija, jače te slabije. Koristi se 15 sekundi na jednom dijelu lica te zatim uređaj promijeni pulsaciju što je znak da prijeđete na drugi dio. Cijeli ritual čišćenja traje jednu minutu.
Cijena uređaja u dm-u je oko 750 kuna,  s tim da možete kombinirati popuste te proći puno jeftinije (moj je plaćen oko 500 kuna).
Da li ga se isplati kupiti?

Još prošle jeseni bih rekla da ne, nisam vjerovala u takve uređaje i bila sam stava da možda eventualno Clarisonic nešto radi (neke moje neutemeljene pretpostavke). Nisam imala namjeru kupovati Foreo, no kako sam prvo pisala, odlučila sam isprobati play (ne znajući za ograničeno trajanje), a poslije me muž iznenadio lunom mini.

Nakon otprilike 2 tjedna redovnog korištenja krenuli su polagani učinci ovog gadgeta. Koža se počela čistiti, tvrdoglavi komedoni koji prije nikako nisu odlazili, sada su počinjali nestajati, ten je općenito izgledao puno blistavije i čišće, a nakon mjesec dana primjetila sam da su i pore mrvicu suženije što je rezultiralo nešto manjim lučenjem sebuma.

Prvih nekoliko dana koristila sam mini prednjom stranom, tj manjim čekinjama, a zatim prešla na veće, uvijek s jačom pulsacijom. Također moram napomenuti i da je na samom početku došlo do određenog pogoršanja na licu, koža se počela čistiti kao i kod korištenja kiselina, no vrlo brzo je i to prošlo.

Najveći dokaz ovih hvalospjeva je bio kada mi se uređaj pokvario pa sam ga slala na reklamaciju i malo više od mjesec dana bila bez njega. Iako sam više-manje koristila iste proizvode za čišćenje, jednostavno koža je bila u lošijem stanju, posebice po pitanju komedona i mašćenja.

Kao i kod svih drugih stvari, nekome ovaj gadget odgovara, nekome ne. Neki su rekli da su im jeftinije kineske kopije bile jednako dobre/loše, no opet, to je od kože do kože, nema jamstva da će svakome odgovarati isto pa Vam neću neodgovorno samo reći definitivno ga trebate kupiti. Meni osobno je moj pravi mali dragulj i nezamjenjiva stvar u svakodnevnoj rutini.

Da li koristite neke gadgete za čišćenje? Koje je Vaše mišljenje o njima?
Pozz svima, do tipkanja!

 

Makeup Victim - Author

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *