Je li to moguće?? Da je na blogu novi post? 😀 Da moguće je! 😀 Zadnji je dan studenog, a ja se još uvijek nisam oporavila od svadbe 😀 Falilo mi je pisanje postova, no nikako da uhvatim nekoliko slobodnih sati kako bi sjela i natipkala postove.

 

Pošto je sutra (danas ili već je – ovisi kad čitate) prosinac, vjerujem da većina vas kupuje poklone ili barem smišlja što će kupiti nekome za Božić. Ima li bolji poklon za cure od šminke 😛 Mislim, ako ste imalo kao ja, predivna sjenila vas bacaju u trans. Zato ću sada šibati recenzije paleta koje već neko vrijeme (duže) imam kod sebe, ali cijelo vrijeme odgađam tipkanje recenzija jer nisam uspjela poslikati lookove za vas što znate da inače radim u postovima. No razmišljala sam si kako se možda netko dvoumi koju paletu izabrati, pa sam odlučila lookove naknadno dodavati u post kako ću ih raditi i naravno uz to ću ih i objavljivati na fejs stranici. Također ću ih objavljivati na Instagramu (vjerojatno prije nego na fejsu, da se malo aktivirate 😛 ) tako da nas zapratite ako već niste 😉

 

Krenimo s recenzijom koju neću nepotrebno duljiti.

 

 

Kao što ste mogli vidjeti prvu sliku, paleta dolazi u kartonskoj ambalaži na kojoj su ispisani podaci o paleti, sastojci, količina, da je paleta cruelty, paraben i gluten free, napravljena u Americi te da ima 10 sjenila od kojih svako teži 1,85g. Paletu sam kupila na Beauty Bayu i košta oko 50 eura ako se ne varam (trenutno je out of stock pa ne mogu provjeriti) što je oko 370kn. Beauty Bay mi je najdraži web shop (uz još par njih) i ako od tamo naručujete ne morate se brinuti oko carine.

 

 

Ovako izgleda sama paleta. Djeluje lagano u ruci, presvučena je hrapavim svjetlucavim materijalom i na samoj poleđini su ispisani nazivi sjenila pošto u paleti ona nisu napisana.

 

 

Unutar same palete se nalazi dosta veliko ogledalo koje će svakako pomoći u brzinskom šminkanju. Unutar palete je metalik rose gold materijal sa blagim zrcalnim finišem što ćete kasnije moći vidjeti na slici. Kao što je već gore napisano, paleta ima 10 sjenila od kojih su 5 mat, a 5 metalik/šljokičavih.

 

 

Mat sjenila su predivna. Mekana, pigmentirana i lako se blendaju. U paleti ima dobar izbor mat sjenila od kojih možete napraviti jednostavni neutralni look (nijanse Basic, Necessary, Churro i Cheens) ili možda začiniti stvari sa mat crvenskastom nijansom Girl Bye. A onda su tu još 5 nijansi koje su zapravo bile presudne u naručivanju palete. Izgledale su mi predivno. metalik i sjajne, a dobro da su se ovaj put moja očekivanja i ispunila. Metalik/sjajne nijanse u sebi imaju sitne čestice glittera koje im daju posebnu čar. Jako su pigmentirane, a ja sam naprosto zaljubljena u nijansu Dirty Money koja je nešto između boje starog zlata i maslinasto zelene. Posebna je i provjereno znam da smeđe oči ističe kao nijedna druga boja!

 

 

Ove četiri nijanse su nešto famozno, ali i peta metalik nijansa Try Me je predivna no ove su sada kod mene ukrale show. Plava nijansa A Moment je nešto najpredivnije što sam u zadnje vrijeme vidjela. Ona je prava royal blue nijansa no ima i ljubičasti shift koji je jako teško uhvatiti fotićem, ali i kamerom, stoga sam se jako iznenadila kada sam ju vidjela uživo jer mi se na nijednom pogledanom videu taj ljubičasti shift nije pokazao.

 

Metalik nijanse je najbolje nanositi jako čvrstim kistićem ili prstima za potpuni efekt, a još je bolje ako imate neku ljepljiviju bazu na kapcima jer će se sva ta divota odmah zalijepiti na kapak. Nisam primjetila neko veliko trušenje sjenila, a kada sam ih nanijela trajala su mi na kapcima (s bazom naravno) cijelo vrijeme do skidanja šminke (10+ sati).

 

Slijede swatchevi bez primera.

 

 

Nijansa Just A Kiss koja je najsvijetlija u paleti je odlična boja za highlight ili za jednostavno nanošenje preko cijelog kapka jer je posebna sa tim svojim zlaćanim i rozim shimmerom! Pogledajte ju samo! 😀

 

Sada je pitanje: vrijedi li ova paleta tih novaca? Moj odgovor je DA, DA, DA i još tisuću puta da! Sama sam se uvjerila kada sam ju uspjela uloviti na drugom restocku da je s razlogom bila rasprodana u nekoliko dana. Nijanse su predivne, nosive, apsolutno sve mi se sviđaju i sve nosim (što je baš rijetko da 100% nijansi iz palete nosim, uvijek ima jedna koja mi nije po volji bojom), a od nje možete napraviti jednostavne neutralne lookove, nešto žešće u boji ili predivni tamni glitter smokey eye. Ja sam paletom oduševljena <3

 

Kako se vama sviđa paleta? Imate li neke posebne lookove koje želite da napravim? 😀

Sura Dancer - Author

You Might Also Like

Comments ( 2 )

  • silvana žderić

    Prekrasna paleta,voljela bih vidjeti look baš s njom,sviđaju mi se nijanse i tekstura i koju god odabereš voljela bih vidjeti pa eto po tvom izboru

    • Sura Dancer

      Uskoro nadopunjujem post pa se nadam da te lookovi neće razočarati 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *